Konsultit

Juhani Konu
Juhani Konu

Managing partner

Juhani on toiminut työkseen lähes kahdenkymmenen vuoden ajan erilaisten henkilövalintojen parissa. Hän hallitsee koko skaalan johdon suorahausta vaativiin henkilöarviointeihin. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon hän suoritti aikanaan Turun kauppakorkeakoulussa ja psykologian maisterin tutkinnon Turun yliopistossa. InterSearchin palveluksessa konsulttina hän on ollut vuodesta 1996 lähtien. Yhtiön osakas hänestä tuli vuonna 2006. Juhanin käyttämiä työkieliä ovat suomi, englanti ja ruotsi.

Toimialoista erityisesti kuluttajamerkit, valmistava teollisuus ja palvelut ovat Juhanille tulleet työssä tutuiksi. Lisäksi hän on idänkaupan paras asiantuntija yrityksessämme.

Liikuntaharrastus on Juhanille entisenä kilpaurheilijana elämäntapa. Myös luontoarvot ja ympäristökysymykset ovat Juhanille läheisiä.

+358 207 961 731

 
Sirpa Sarala
Sirpa Sarala

Consultant

Sirpa Sarala vastaa asiakaspalvelusta ja henkilöarviointien tekemisestä. Sirpa on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta 2004. Hän on työskennellyt aikaisemmin sosiaali- ja terveydenhoitoalan asiantuntijatehtävissä mm HUS:in ja Helsingin kaupungin palveluksessa. Liike-elämän asiakaspalvelukokemusta hän on hankkinut ajalta, jolloin toimi Finnairin palveluksessa. Päivätyönsä ohella viimeistelee työnsä ohella psykologin tutkintoa Itä-Suomen yliopistoon. Sirpan harrastukset ovat liikunnallisia. Matkustelu ja vieraisiin kulttuureihin tutustuminen on seitsemää kieltä puhuvalle Sirpalle mieluisaa.

+358 207 961 733

 
Jouni Riekki
Jouni Riekki

Senior Partner

Jouni on toiminut yhtäjaksoisesti yritysjohdon konsulttina jo 1980-luvun alkuvuosista lähtien. Hän on yhtiömme perustaja ja oli toimitusjohtajana vuoteen 2008 saakka. Hän on työskennellyt ennen konsulttiuraansa HR- tehtävissä metalliteollisuudessa (ABB Strömberg ja ABB Fläkt). Työuransa aikana toiminut myös johtamisen ja henkilöstöhallinnon kouluttajana eri yrityksissä ja korkeakouluissa. Vuosien aikana hänelle on kertynyt useita hallitusjäsenyyksiä eri toimialojen yrityksissä.

Jounilla on pitkä ja monipuolinen kokemus erityisesti teknologiateollisuuden ja elintarviketeollisuuden vaativista rekrytoinneista. Hän on myös asiantuntijana paneutunut pk-sektorin johtajuuskysymyksiin sukupolvenvaihdoksia myöten.

Koulutukseltaan Jouni on sosionomi, joka on suorittanut tutkintonsa Tampereen yliopistossa pääaineenaan työvoimapolitiikka. Jounin työkieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Kuvataiteet kaikissa muodoissaan ovat Jounin lempiharrastus kirjallisuuden ohella.

+358 207 961 732

 
Petteri Ojala
Petteri Ojala

Research Consultant

Petteri Ojala vastaa yrityksemme informaatikkona ja tutkija-konsulttina siitä vähemmän näkyvästä taustatyöstä, mitä onnistuneen hankkeen toteutuksessa tarvitaan.

Hän ylläpitää ja kehittää tietopalvelujamme. Elinkeinoelämän eri lohkojen seuranta sekä ehdokastietojen käsittelyyn liittyvä informaation analysointi ovat hänen erikoisalaansa. Hän on tullut InterSearchin palvelukseen vuonna 2008. Aiemmin hän on toiminut mm. työelämäntutkimukseen liittyvässä tutkimusassistentin tehtävässä Turun yliopistossa sekä taloushallinnon tehtävissä palvelutuotantoa harjoittavassa yrityksessä.

Petteri on suorittanut valtiotieteen kandidaatin tutkinnon Turun yliopistossa pääaineenaan taloustieteet.

Intohimoisena kitaristina Petterillä riittää ansiotyön ohella aikaa vielä bändiharrastuksellekin.

+358 207 961 737